Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesLeuntje en Merien
 Jos Korstanje  Algemeen  855x gelezen

Leuntje en Merien te gast op De Goese Maan

Kunstenaar en geestelijk vader van de Zeeuwse typetjes Leuntje en Merien heeft de afgelopen 2 dagen op de muur van de oefenbaan van onze tennisvereniging het duo Leuntje en Merien aangebracht die voor het eerst de tennissport bedrijven.

Het bestuur van De Goese Maan heeft op de afgelopen Algemene Ledenvergadering in februari het plan gelanceerd om dit jaar alles uit de kast te halen om meer jeugd enthousiast te krijgen om  bij onze vereniging lid te worden. Een nieuwe jeugdcommissie en het aanbrengen van Leuntje en Merien waren daarbij de eerste stappen. Op niet al te lange termijn volgt nu de opening van ons speelterreintje waar onze jongste jeugd en toekomstige jeugd zich uit kan leven in het speelhuisje en op de wipkip. Verder gaan onze trainers  in mei in samenwerking met SMWO uit Goes een aantal tennislessen op 5 Goese basisscholen verzorgen waarna de afsluiting hiervan plaats vindt in juni op de banen van De Goese Maan. Kortom jeugd die graag wil tennissen kan niet meer om De Goese Maan heen.

Jan Willem Hament wil ik hierbij nogmaals dank zeggen voor het ontzettend leuke ontwerp en voor de 2 dagen die hij op ons park heeft doorgebracht. Ik heb ervan genoten Jan Willem.

Namens het bestuur, 

Theo Spinnewijn (secretaris) 

In de galerij het mooie resultaat

woensdag 29 april 2015, 21:26 uur

Leuntje en Merien

Leuntje en Merien te gast op De Goese Maan

Kunstenaar en geestelijk vader van de Zeeuwse typetjes Leuntje en Merien heeft de afgelopen 2 dagen op de muur van de oefenbaan van onze tennisvereniging het duo Leuntje en Merien aangebracht die voor het eerst de tennissport bedrijven. Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Lidmaatschap
 Over vereniging
 Sleuteladressen bardienst
 Zeeuwse Masters 2017
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
1 Januari - 31 December
 Maandagavond herencompetitie

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Donderdag Gemengd
 Donderdag Heren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd
 Zondag Jongens