Geen Nieuwjaarsinstuif 13 januari, maar een verbouwing van 't Maen'uusje

20 december 2017

Omdat op de ALV van 6 december j.l. is ingestemd met de verbouwing van het natte deel van ons Maen'uusje en het ter beschikking stellen van de benodigde inverstering, hebben we besloten voor 1 keer de Nieuwjaarsinstuif een jaartje over te slaan.
Begin januari wordt namelijk gestart met de verbouwing en dan is het niet handig om iets te organiseren. We willen wel een gezellige avond organiseren in het kader van de gerealiseerde verbouwing. Dat zal in de 2e helft van maart zijn is de inschatting. 15 maart moet de verbouwing klaar zijn, omdat van 19 - 25 maart we de Open Bevelandse Dubbel weer organiseren.
Ja en dan moet het sanitair in orde zijn. Wilt u als één van de eerste de vernieuwing zien? Schrijf u dan zo snel mogelijk in voor onze Bevelandse Dubbelwedstrijden. Dat kan via toernooi.nl.

Dus nu even 13 januari schrappen in uw agenda. En dan zorgen wij zodra we weten hoe de verbouwing precies verloopt voor een nieuwe datum om te noteren om met z'n allen het tennisjaar gecombineerd met de verbouwing in te luiden.


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0113-215183

Sportpark 't Schenge Zuid

Geldeloozepad 5b
4463 AJ Goes
Nederland