Zeeuwse Masters: extra mogelijkheid voor Goese Maners om in te schrijven

05 september 2018

Zeeuwse Masters?? voor u niet bekend??
Van woensdag 19 t/m zondag 23 september worden deze gespeeld op ons eigen park.
Wat is het voor speciaal toernooi?  Het is een afsluitend toernooi van dit seizoen voor alleen enkelspelen (heren-dames) op basis van behaalde punten bij alle Zeeuwse toernooien met enkelspelen. In heel Nederland organiseert de KNLTB die week Masterwedstrijden per district. Er wordt ingedeeld in actuele ratinggroepen. In de meeste schema's mogen er 12 deelnemers deelnemen. Het aantal behaalde toernooipunten bepaald welke 12 spelers mogen worden toegelaten. Een overzicht van deze ranglijsten vind je terug op toernooi.nl (  link: klik hier en open jouw ratingcategorie voor totaal overzicht van KNLTB tennisdirectcircuit Zeeland).

U denkt misschien: "dat is geen toernooi voor mij". Maar elk jaar is de ervaring dat er plaatsen overblijven. Dus ook al heeft u dit jaar niet aan een toernooi meegedaan: schrijf in en wie weet wordt u geaccepteerd. INSCHRIJVEN WEL UITERLIJK 10 SEPTEMBER en dat is kort dag.
Deelname is gratis en een ieder krijgt een presentje. Bovendien zijn er voor de senioren leuke geldprijzen te winnen.
Door gewoon in te schrijven hebben zo vorig jaar 2 Goese Maners een Mastertitel behaald. Leuk toch? Mooie ervaring om mee te doen.
Sandra en Arno organiseren dit nu al een aantal jaren voor Zeeland. Nieuw is dit jaar dat er voor de eerste keer een jeugdmaster wordt gehouden.
Een ieder kan zich opgeven via mijnknltb.toernooi.nl (link: klik hier en schrijf in). 
GOESE MANERS GRIJP U KANS! 
GELDT OOK ZEKER VOOR ONZE JUNIOREN!

Oh ja en ook als u niet mee kan doen is het ook heel mooi om van de wedstrijden als toeschouwer te komen genieten. U kunt dan wedstrijden zien van alle niveaus, Kom genieten!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0113-215183

Sportpark 't Schenge Zuid

Geldeloozepad 5b
4463 AJ Goes
Nederland