Ons park

Ons park
 
Tennisbanen
Ons tennispark (7 verlichte tennisbanen (5 tennisrood en 2 gravel, allen met dezelfde speeleigenschappen) , 1 minitennisbaan, oefenmuur en kantine) is gelegen aan het Geldelozepad in Goes. Het park is dagelijks open en er kan derhalve het hele jaar door getennist worden, mits het weer het toelaat. De 2 gravelbanen zijn vanaf ongeveer 1 november tot 31 maart niet bespeelbaar in verband met vorst.
 
Kantine
De kantine is in het hoogseizoen dagelijks geopend, door de weeks in de avonden en in het weekend de hele dag. In het voorseizoen in de maanden januari tot en met maart en in het naseizoen tijdens de maanden oktober, november en december is de kantine gedurende een aantal avonden in de week geopend, een en ander afhankelijk van de weersomstandigheden.
 
Bardiensten
Graag willen wij u wat toelichten over het bardienstenbeleid van TV de Goese Maan.
Ieder lid van onze vereniging zal twee maal per jaar een bijdrage verlenen aan de vereniging. Een van die bijdragen is het draaien van een bardienst. 
Afhankelijk van de tijdstippen, gewone avonden, competitiedagen, toernooidagen, kunnen er verschillende diensten worden gedraaid. Op gewone avonden sta je meestal alleen en is de dienst van 19.30 uur tot 22.30 uur. Op de andere dagen zijn er ook diensten die je samen met anderen doet en duurt een dienst in het algemeenook  drie uur.
  
Huis en gedragsregels over gebruik alcohol in een sportkantine: 
Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende drank te gebruiken in de kantine of elders op het terrein van de vereniging.
Het is niet toegestaan om in de kantine gekochte alcoholhoudende drank elders (bv. in de kleedkamers) te nuttigen dan in de kantine of op het terras.
 
Er wordt geen alcohol geschonken aan:
1. jeugdleden, trainers van jeugdelftallen en andere begeleiders van de jeugd tijdens het uitoefenen van hun functie.
2. personen die fungeren als chauffeur bij het vervoer van spelers.
 
Het bestuur wil voorkomen dat personen met meer dan het toegestane promillage alcohol aan het verkeer deelnemen. Op basis daarvan kan de verstrekking van alcoholhoudende drank worden geweigerd.
Leidinggevenden en barvrijwilligers drinken geen alcohol gedurende hun bardienst.
Prijsacties die het gebruik van alcohol stimuleren zoals “happy hours”, “meters bier” en “rondjes van de zaak” zijn in de kantine niet toegestaan.
Vanuit het oogpunt om alcoholmatiging na te streven wordt het gebruik van alcoholvrije drank gepromoot, o.a. door die goedkoper aan te bieden dan alcoholhoudende drank.
Personen die agressie of ander normafwijkend gedrag vertonen worden door de dienstdoende leidinggevende of barvrijwilliger uit de kantine verwijderd.
Zij zijn daartoe gerechtigd door het bestuur van TV De Goese Maan. 
 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 113 215 183

Sportpark Het Schenge (ingang Zuid)

Geldeloozepad 5b
4463 AJ Goes