Bardiensten

Gezellig voor of na een wedstrijd wat drinken?
Of tijdens een evenement voorzien worden van een hapje of een drankje?
Of gewoon bij een kijkje op de club wat drinken?

Dit alles kunnen we alleen realiseren doordat onze eigen senioren onder de 70 jaar bardiensten verzorgen. Er wordt standaard uitgegaan dat een lid 2 bardiensten verzorgd per jaar. Wilt iemand dit niet doen dan kan dit worden afgekocht voor € 60 per jaar. Ook kan iemand andere diensten verrichten op de club.

Overigens zijn er meer diensten nodig om alle bardienst momenten bezet te krijgen. U kunt zich dus meer dan 2 keer indelen. Leuk om uw medeleden beter te leren kennen en zo misschien een tennismaatje te ontdekken. Interesse voor inzet tijdens onze drukke toernooidagen? Even een berichtje naar [email protected] wordt op prijs gesteld.

Bardiensten kan iemand zelf inplannen via de clubapp of via de website door in te loggen. Wachtwoord kwijt? ga naar onze website www.degoesemaan.nl en klik op button rechtsboven en dan op wachtwoord vergeten. Met uw bondsnummer kunt u dan inloggen via mailtje dat u ontvangt op het bij ons bekende mailadres. 

Voor het verrichten van uw bardienst moet u vooraf bij één van de sleuteladressen een sleutel ophalen en na afloop weer retourneren.

Sleutels van de kantine kunnen opgehaald worden bij de volgende adressen, om niet voor een gesloten deur te staan is het verstandig van te voren te bellen.

Wijk Naam Adres Tel.nr
Goes-Noord F. Schouw Rooseveltlaan 17f 215613
Goes-Noord P.Naesens Indira Gandhilaan 8 230136
Goes-Oost J. van Sabben Valckeslotlaan 57 06-51522697
Goes-Oost S.Walraven Zonnebloemstraat 32 06-34010004
Noordhoek A. de Kok Langemeet 1 06-22889999

  

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 113 215 183

Sportpark 't Schenge Zuid

Geldeloozepad 5b
4463 AJ Goes