Bardiensten

Gezellig voor of na een wedstrijd wat drinken? Of tijdens een evenement voorzien worden van een hapje of een drankje? Of gewoon bij een kijkje op de club wat drinken? Dit alles kunnen we realiseren doordat onze eigen senioren onder de 70 jaar bardiensten verzorgen. Er wordt standaard vanuit gegaan dat een lid twee bardiensten per jaar verzorgt. Wil iemand dit niet doen, om wat voor reden dan ook, dan kan dit worden 'afgekocht' voor € 60 per jaar. Ook kan iemand andere diensten verrichten op de vereniging. 
Overigens zijn er meer diensten nodig om alle bardienstmomenten bezet te krijgen. Je mag je dus meer dan twee keer indelen! Interesse om een bardienst te draaien tijdens drukke toernooidagen? Even een berichtje naar [email protected] wordt zeer op prijs gesteld!
Bardiensten kan iemand zelf inplannen via de clubapp of via de website door in te loggen (Mijn Club, button rechtsboven). Wachtwoord kwijt? Klik dan op 'Wachtwoord vergeten'. Met je bondsnummer kun je dan inloggen na een mailtje dat je op het bij ons bekende mailadres toegestuurd krijgt. 
Voor het verrichten van je bardienst moet je vooraf bij één van de sleuteladressen hieronder een sleutel ophalen en na afloop van je bardienst weer terugbrengen. Om niet voor een gesloten deur te staan, is het handig vooraf te bellen met de sleutelhouder. 

Wijk Naam Adres Tel.nr
Goese Polder Peter Naessens Indira Gandhilaan 8

06-13094920

06-10520161

Goes-Oost Johan van Sabben Valckeslotlaan 57 06-51522697
Goes-Oost Sabrina Peeters Zonnebloemstraat 32 06-34010004
Noordhoek Adri de Kok Langemeet 1 06-22889999
       
 
Duur bardiensten
Afhankelijk van de tijdstippen, gewone avonden, competitiedagen, toernooidagen, kunnen er verschillende diensten worden gedraaid. Op gewone avonden sta je meestal alleen en is de dienst van 19.30 uur tot 22.30 uur. Op de andere dagen zijn er ook diensten die je samen met anderen doet en duurt een dienst in het algemeen ook  drie uur.
  
Huis en gedragsregels over gebruik alcohol in een sportkantine 
Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende drank te gebruiken in de kantine of elders op het terrein van de vereniging. Het is niet toegestaan om in de kantine gekochte alcoholhoudende drank elders (bv. in de kleedkamers) te nuttigen dan in de kantine of op het terras. Er wordt geen alcohol geschonken aan:
1. jeugdleden, trainers van jeugdelftallen en andere begeleiders van de jeugd tijdens het uitoefenen van hun functie.
2. personen die fungeren als chauffeur bij het vervoer van spelers.
Het bestuur wil voorkomen dat personen met meer dan het toegestane promillage alcohol aan het verkeer deelnemen. Op basis daarvan kan de verstrekking van alcoholhoudende drank worden geweigerd. Leidinggevenden en barvrijwilligers drinken geen alcohol gedurende hun bardienst.
Prijsacties die het gebruik van alcohol stimuleren zoals  'happy hours', 'meters bier' en 'rondjes van de zaak' zijn in de kantine niet toegestaan.
Vanuit het oogpunt om alcoholmatiging na te streven wordt het gebruik van alcoholvrije drank gepromoot, o.a. door die goedkoper aan te bieden dan alcoholhoudende drank.
Personen die agressie of ander normafwijkend gedrag vertonen worden door de dienstdoende leidinggevende of barvrijwilliger uit de kantine verwijderd. Zij zijn daartoe gerechtigd door het bestuur van TPV De Goese Maan. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 113 215 183

Sportpark Het Schenge (ingang Zuid)

Geldeloozepad 5b
4463 AJ Goes

KVK-nummer

54052823