Tennis- en padelles

 
Op onze vereniging worden de tennis- en padellessen georganiseerd en gegeven door onze trainer Jacco Filius (foto) van Tennis Organisatie Zuidwest (TOZ). Er worden jeugdtrainingen (t/m 17 jaar), seniorentrainingen (beide voor groepjes of duo's) en privélessen aangeboden. Voor alle mogelijkheden, tarieven en antwoorden op veelgestelde vragen: www.tennisorganisatiezuidwest.nl/tv-de-goese-maan/.
In principe worden de lessen aangeboden in twee periodes: van 1 april tot 1 oktober (zomer) en van 1 oktober tot 1 april (winter). Een lescyclus bestaat uit meerdere weken (10 tot 18 weken, afhankelijk van de lesvorm). In de schoolvakanties zijn er geen lessen. Tijdens een seizoen instromen is niet aan te bevelen, maar kan in overleg soms wel. Aan het begin van een seizoen wordt namelijk de planning gemaakt en in de praktijk zijn de meeste groepen dan vol. Een individuele of ‘losse’ les met een groepje is uiteraard wel mogelijk. De lessen zijn alleen voor leden; je dient dus lid te zijn van de vereniging om lessen te volgen. 
Voor meer informatie: Jacco Filius, telefoon 06-53367270, e-mail [email protected]
 
Bedrijfsuitje/clinic
Voor bedrijven/organisaties bestaat er de mogelijkheid om een clinic te volgen; in een ontspannen sfeer kan het personeel elkaar beter leren kennen. Naast tennis en/of padel is er de mogelijkheid om gebruik te maken van het clubhuis met alle voorzieningen. Neem contact op met Jacco voor een offerte: www.tennisorganisatiezuidwest.nl, e-mail [email protected], tel. 06-53367270. 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 113 215 183

Sportpark Het Schenge (ingang Zuid)

Geldeloozepad 5b
4463 AJ Goes

KVK-nummer

54052823