Competities en toernooien

Opgave najaarscompetitie 2018

Vanaf 11 september start weer de najaarscompetitie. Deze loopt tot eind oktober / begin november afhankelijk van het weer. De laatste jaren was het weer ons in deze periode vaak gunstig gezind. Dus dat behoeft geen belemmering te zijn om mee te doen.

Alle leden kunnen hier weer aan meedoen. in bijgaand document treft u alle mogelijkheden van verschillende competitievormen aan en overige informatie.

Speciale aandacht voor de 8&9-competitievorm. Deze vorm is sinds een paar jaar geïntroduceerd voor met name de beginnende tennisser om eens te ervaren hoe wedstrijdspelen nu precies gaat in teamverband. Elke competitie bestaat maar uit 2 wedstrijden (dubbelspelen). In de 8&9-competitie is ook een klasse voor spelers die al langer tennissen en eens willen ervaren hoe competitiespelen is. Bij de 8&9-competitie worden uitslagen niet meegeteld voor het speelsterktesysteem.

U kunt zich opgeven bij onze verenigingscompetitieleider Frans Schouw. Bij hem kunt u ook terecht voor eventuele vragen. Natuurlijk willen ook graag onze trainers Frank en Jurjen vraen beantwoorden.

Aan deelname aan een competitie is altijd een kleine bijdrage verbonden per team.

Opgave of vragen: graag per mail: [email protected]

24 juni a.s. sluit de inschrijvingstermijn

 

 

Najaarscompetitie 2018 compleet.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0113-215183

Sportpark 't Schenge Zuid

Geldeloozepad 5b
4463 AJ Goes
Nederland