Zo doen we dat! Onze huisregels

Baan reserveren 
Je kunt alleen padellen of tennissen door tevoren een baan te reserveren via de ClubApp of Mijn Club op de website, ook als het niet druk is. Dit is strikt persoonsgebonden. Twee keer achterelkaar en meer dan één keer tijdens piekuren spelen mag niet (hierbij geldt tennis- of padelles ook als spelen). Als je toch niet gaat, annuleer dan direct de reservering, zodat de baan vrijkomt voor andere leden.

Introducees  
Ieder lid mag zes keer per jaar een introducé bij padel en/of tennis meenemen tegen betaling van € 5,00 per keer. Dit bedrag wordt betaald bij het digitaal reserveren. Per reservering is één introducé welkom; van 12.00 tot 17.00 uur zijn twee introducees toegestaan.    

Avonden zijn voor senioren
Na 19.00 uur zijn de banen in principe alleen beschikbaar voor 17+leden. Jeugdleden die voor 19.00 uur hebben gereserveerd, hebben wel het recht de reguliere speeltijd van drie kwartier/een uur vol te maken.

Entree hek en deur  
Het toegangshek van ons park is alleen te openen met de code die op de homepage van de ClubApp staat en wekelijks wordt ververst. Bij de buitendeur van het Maen’uusje, die toegang geeft tot de toiletten, kleedruimtes en de schakelkast van de baanverlichting, toets je dezelfde code in. Draai je een bardienst, dan kan je met diezelfde code ook het horecagedeelte openen.  

Baanverlichting  
Zet alleen de verlichting aan van de baan waar je speelt. Ben je de laatste die op die baan gespeeld heeft, schakel de verlichting van die baan dan uit.  

Roken verboden  
Het gehele tennis- en padelpark (binnen en buiten) is rookvrij.  

Vegen van de baan  
Bij droog weer veeg je na het spelen de baan, ook als er direct weer spelers zijn. De tennisbanen veeg je met het sleepnet dat op elke baan hangt. Het beste is in cirkels te slepen (van groot naar klein), zodat het zand netjes verspreid op de baan blijft. Op de padelbanen bezem je eerst het zand vanuit de hoeken en randen de baan op, waarna je het zand over de baan verspreidt door te slepen met het net. Netten en bezems hangen op een centraal punt buiten de banen. Bij vochtig weer: niet vegen!  

Plassen op de baan  
Liggen er plassen op de baan, probeer die dan niet met het sleepnet of een bezem e.d. weg te vegen; dit is erg slecht voor de banen. Meestal zakt het water vanzelf snel weg.  

Geen troep op en rond de banen  
Er staan of hangen heel wat afvalbakken rond de banen. Gebruik die voor je afval, dus ook voor kauwgom. Gooi plastic flesjes weg in de blauwe flescontainers; dat levert de vereniging ook nog geld op! Laat geen glazen, flesjes e.d. buiten achter.  

Als laatste weggaan  
Ben je de laatste op ons park? Check dan of de deur naar de kleed- en toiletruimtes (weer) op slot is. Trek het toegangshek stevig achter je dicht.  

Bardienst verplicht  
Om spelers na afloop de gelegenheid te geven iets te drinken in het Maen’uusje, is besloten dat alle seniorleden tot 70 jaar tweemaal per jaar een bardienst draaien. Na een mailtje aan alle leden kun je zelf je bardiensten digitaal inplannen. Ben je toch verhinderd voor een geplande bardienst, dan zorg je zelf voor vervanging. Leden die geen bardiensten willen draaien, kunnen deze afkopen. Leden die niet aan de bardienstverplichting hebben voldaan en deze ook niet hebben afgekocht, ontvangen aan het einde van het jaar een factuur t.w.v. de afkoopsom.  

Veel plezier & bedankt voor je medewerking! 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 113 215 183

Sportpark Het Schenge (ingang Zuid)

Geldeloozepad 5b
4463 AJ Goes

KVK-nummer

54052823