Lidmaatschap

TPV De Goese Maan is een gezellige vereniging waar iedereen op zijn/haar niveau kan tennissen. Dit geldt voor spelers van categorie 9 (beginners) tot en met categorie 2 (de betere spelers). Na afloop van het tennis of het padellen is er gelegenheid in de rookvrije kantine gezellig iets te nuttigen. Seniorleden tot 70 jaar doen verplicht mee aan het vervullen van bardiensten (een of twee keer per jaar een dienst van drieënhalf uur). Ons tennispark is tijdens het seizoen dagelijks van 7.00 tot 24.00 uur open en dan kan er volop getennist en gepadeld worden.
 
Je aanmelden als lid kan hier.
 
Contributies
TPV De Goese Maan kent de volgende lidsoorten en jaarlijkse contributies per 1 januari 2023:
  • Seniorlid: € 140,00 (u wordt senior in het jaar waarin u 18 wordt) 
  • Junior: € 60,00 (voor jeugd van 9 t/m 17 jaar; leeftijd op 31-12-2023)
  • Minior: € 40,00 (voor jeugd t/m 8 jaar; leeftijd op 31-12-2023)
  • Competitielidmaatschap (alleen tenniscompetitie, zie onder): € 55,00 voor 1 competitie en daarna € 25 per volgende competitie
  • Inschrijfgeld: € 10,00 (geldt niet voor de speciale korte lidmaatschappen)

Lid worden na juni

Lid worden gedurende het kalenderjaar? Vóór 1 juli geldt het volledige contributiebedrag, daarna bedraagt de contributie voor rest van het lopende jaar:
  • na 1 juli € 70,00
  • na 1 oktober € 35,00
Tijdelijk lidmaatschap
  • Competitielidmaatschap tennis: gedurende de periode van de desbetreffende competitie. Het lidmaatschap is geldig per competitieronde dus voor meerdere competities betaal je meerdere bijdrages. Tevens dien je lid te zijn bij een andere vereniging om gebruik te kunnen maken van een competitielidmaatschap. Naast het spelen van de competitie is oefenen met uw team op ons tennispark tijdens de competitieperiode toegestaan (tennislessen volgen met uw team is helaas niet toegestaan). 
Introducees 
Ieder lid mag zes keer per jaar een introducé bij padel en/of tennis meenemen tegen betaling van € 5,00 per keer per introducé. Dit bedrag wordt betaald bij het digitaal reserveren; druk op de knop 'Introducé' en het wijst zich verder vanzelf. Per baanreservering is tijden piekuren één introducé welkom; tijdens daluren (tussen 12.00 en 17.00) zijn twee introducees per boeking toegestaan.  Het is niet toegestaan een niet-lid mee te laten spelen onder de naam van een lid. 
Jeugdspelers tot 17 jaar mogen overdag (tot 19.00 uur) tennissen met een jeugdlid van een andere tennisclub uit de gemeente Goes. Hiervoor hoeft niet betaald te worden.
 
Opzeggen en opzegtermijn
Uitsluitend schriftelijk en vóór 1 december kan het lidmaatschap voor het volgende verenigingsjaar opgezegd worden. Een verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Bij voorkeur per e-mail naar [email protected]. U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw opzegging. 
 
Ledenpas en pasfoto
Alle leden hebben een pasfoto ingeleverd die voor eventuele identificatie gebruikt wordt op de ledenpas. Wanneer u niet tevreden bent met uw pasfoto, kunt u een nieuwe pasfoto inleveren bij de ledenadministratie, maar makkelijker kunt u dit zelf aanpassen op de clubapp.
 
Pas kwijt?
Een telefoontje of mailtje naar de ledenadministratie en u ontvangt een nieuwe pas. Kosten: € 5,00.
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 113 215 183

Sportpark Het Schenge (ingang Zuid)

Geldeloozepad 5b
4463 AJ Goes

KVK-nummer

54052823