Lidmaatschap

TPV De Goese Maan is een gezellige, rookvrije vereniging waar iedereen op zijn/haar niveau kan tennissen en/of padellen. Dit geldt voor spelers van categorie 9 (beginners) tot en met categorie 2 (de betere spelers). Na afloop van het tennis of padel is er gelegenheid in het clubgebouw 't Maenhuusje iets te nuttigen. Seniorleden tot 70 jaar doen verplicht mee aan het vervullen van bardiensten (een of twee keer per jaar een dienst van drieënhalf uur). Ons tennispark is tijdens het seizoen dagelijks van 7.00 tot 24.00 uur open en dan kan er volop getennist en gepadeld worden.
 
Je aanmelden als lid kan hier.
 
Contributies
TPV De Goese Maan kent de volgende lidsoorten en jaarlijkse contributies per 1 januari 2024:
 • Seniorlid: € 150,00 (u wordt senior in het jaar waarin u 18 wordt) 
 • Junior: € 65,00 (voor jeugd van 9 t/m 17 jaar; leeftijd op 31 december 2023)
 • Minior: € 45,00 (voor jeugd t/m 8 jaar; leeftijd op 31 december 2023)
 • Competitielidmaatschap: € 40,00 voor één competitie en daarna € 25 per volgende competitie
 • Inschrijfgeld: € 10,00 (geldt niet voor de speciale korte lidmaatschappen)

Lid worden na juni
Lid worden gedurende het kalenderjaar? Vóór 1 juli geldt het volledige contributiebedrag, daarna bedraagt de contributie voor rest van het lopende jaar:

 • na 1 juli € 75,00
 • na 1 oktober € 37,50
Competitielidmaatschap
Dit tijdelijke lidmaatschap geldt gedurende de periode van de betreffende competitie. Het lidmaatschap is geldig per competitieronde dus voor meerdere competities betaal je meerdere bijdragen. Ook dien je lid te zijn van een andere vereniging. Naast het spelen van de competitie is oefenen met je team op ons tennispark tijdens de competitieperiode toegestaan (lessen volgen met je team is helaas niet mogelijk). 
 
Introducees 
Ieder lid mag zes keer per jaar een introducé bij padel en/of tennis meenemen tegen betaling van € 5,00 per keer per introducé. Dit bedrag wordt betaald bij het digitaal reserveren; druk op de knop 'Introducé' en het wijst zich verder vanzelf. Per baanreservering is tijden piekuren één introducé welkom; tijdens daluren (tussen 12.00 en 17.00 uur) zijn twee introducees per boeking toegestaan.  Het is niet toegestaan een niet-lid mee te laten spelen onder de naam van een lid. 
Jeugdspelers tot 17 jaar mogen overdag (tot 19.00 uur) tennissen met een jeugdlid van een andere tennisclub uit de gemeente Goes. Hiervoor hoeft niet betaald te worden.
 
Opzeggen en opzegtermijn
Uitsluitend schriftelijk en vóór 1 december kan het lidmaatschap voor het volgende verenigingsjaar opgezegd worden. Een verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Bij voorkeur per e-mail naar [email protected]. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je opzegging. 
 
Digitale ledenpas 
Alle leden krijgen een digitale lidmaatschapspas, die te vinden is onder > Meer > KNLTB Digitale ledenpas op de KNLTB ClubApp (zie helemaal onderaan) en waarmee ons park en de kleed- en toiletruimtes kunnen worden betreden. Ook kan de ledenpas nodig zijn wanneer u competitie en/of toernooien speelt (vanwege pasfoto en vermelding speelsterkte). Wil je je pasfoto na verloop van tijd actualiseren, dan kan je een nieuwe pasfoto inleveren bij de ledenadministratie, maar makkelijker kan je dit zelf aanpassen op de ClubApp.
 
Toegang park
Leden kunnen ons park en de kleed- en toiletruimtes betreden door bij toegangshek en deur van het gebouw een code in te toetsen. Deze persoonlijke en wekelijks wijzigende cijfercode verschijnt op de homepage van je KNLTB ClubApp. Met deze app kan je onder meer een baan reserveren en het laatste clubnieuws volgen. Deze clubapp is te downloaden in de appstore op je telefoon (zoeken op: KNLTB ClubApp). Log in door de club te selecteren en vervolgens na ingave van je KNLTB- lidmaatschapsnummer de optie 'Nieuw wachtwoord aanmaken' aan te klikken. Je ontvangt daarna op het mailadres dat in onze administratie bekend is een e-mail waarmee je een wachtwoord kunt instellen.   
Tot 11 december 2023 hadden onze leden toegang tot het park en de kleed- en toiletruimtes met een fysieke ledenpas. Heb je reden om toch zo'n fysieke pas te krijgen en zo toegang tot het park te hebben, vraag dit dan aan bij de ledenadministratie. De kosten zijn € 5,- (ook bij verlies van de pas).
 
De KNLTB ClubApp: we kunnen niet zonder
Veel leden van TPV De Goese Maan hadden de KNLTB ClubApp al op hun telefoon, maar sinds we in december 2023 toegang tot ons park en clubgebouw krijgen via een code op deze clubapp heeft iedereen 'm wel gedownload. Feitelijk kunnen we allemaal niet meer zonder deze app! Reden te meer om hier de informatie nog 's even op een rijtje te zetten.
De KNLTB ClubApp kunnen alle leden downloaden in de appstore van je telefoon. Log in door onze vereniging te selecteren en vervolgens na intikken van je KNLTB-lidmaatschapsnummer de optie 'Nieuw wachtwoord aanmaken' aan te klikken. Je ontvangt daarna op het mailadres dat in de ledenadministratie bekend is een e-mail waarmee je een wachtwoord kunt instellen.
Dit zijn voor onze leden de belangrijkste functies:
 • Toegang. Op de homepage van de app staat bovenin een code die je bij het hek en bij de deur kunt intoetsen om toegang te krijgen tot het park en het gebouw (kleed- en toiletruimtes). Deze code is persoonlijk en wordt eenmaal per week ververst. Heb je een ingeplande bardienst, dan kun je met dezelfde code ook het horecagedeelte van 't Maenuusje openen. Heb je je bardienst overgedragen aan een ander, bijvoorbeeld iemand uit de bardienstvijver, dan geef je je eigen code aan je vervanger door. 
 • Digitale ledenpas. De ledenpas was tot voor kort nodig om toegang te krijgen tot ons park en het clubgebouw, nu is de ledenpas alleen nog nuttig om jezelf - in verband met je speelsterkte - te legitimeren bij toernooien of in de competitie. Daarom is de ledenkaart digitaal geworden, te vinden in de app onder de knop Meer. Daar kun je ook je pasfoto actualiseren. 
 • Tennis- en padelbaan reserveren. Veel leden hebben deze pagina (Spelen < Baan reserveren) als startscherm ingesteld. Heb je een baan gereserveerd (dat kan vanaf een week tevoren), dan krijg je een bevestiging via e-mail. Vergeet niet je reservering te annuleren zodra je afspraak niet doorgaat; ook dat kan heel makkelijk op deze app-pagina. 
 • Bardienst inplannen. Onder de knop Diensten kun je na het jaarlijkse seintje van de Barcommissie in februari/maart je bardiensten inplannen.
 • Nieuws, pushberichten. Onder de knop Club vind je het laatste nieuws van en over De Goese Maan. Belangrijke, vaak praktische berichten over bijvoorbeeld de beschikbaarheid van banen bij slecht weer en onderhoud, kunnen we 'pushen', zodat je dit nieuws niet makkelijk kunt missen. Wil je dit, zet dan onder App-instellingen < Push-berichten de knop Clubnieuws aan.   
De app biedt nog veel meer; verken hem 's op je gemak en kies de opties waar je wat aan hebt. Zo kun je onder Maatjes je eigen overzicht maken van je favoriete speelmaatjes (makkelijk selecteren als je een baan reserveert). Onder Groepen staan een tennis- en padelgroep waar je bij kunt aansluiten en waar mensen zich melden die op zoek zijn naar andere leden om mee te spelen. Onder Club < Info kan je ook de hele ledenlijst bekijken; altijd handig. Achter Spelen zit niet alleen Baan reserveren, maar ook het tabblad Wedstrijden, waar je naar bijvoorbeeld het speelschema en de resultaten van je competitieteam kunt gaan. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 113 215 183

Sportpark Het Schenge (ingang Zuid)

Geldeloozepad 5b
4463 AJ Goes

KVK-nummer

54052823