Lidmaatschap en tennislessen

Waarom lid worden van TV De Goese Maan 
 
TV De Goese Maan is een gezellige vereniging waar ieder op zijn / haar niveau kan tennissen. Dit geldt voor spelers van categorie 9 (beginners) tot en met categorie 2 (de betere spelers). Na afloop van het tennis is er volop gelegenheid in de rookvrije kantine gezellig iets te nuttigen. Seniorleden doen verplicht mee aan het vervullen van bardienst bestaande uit 1 of 2 keer per jaar een dienst van drie een half uur. Ons tennispark (5 verlichte tennisrood tennisbanen, 2 verlichte gravel tennisbanen, oefenmuur en kantine) is gelegen aan het Geldelozepad in Goes. Het park is tijdens het seizoen dagelijks van 9.00 uur tot 24.00 uur open en kan er getennist worden.
 
TV De Goese Maan kent de volgende lidsoorten en contributies:
 • Seniorlid : € 125,00
 • Junior: € 50,00
 • Minior: € 30,00
 • Zomerlidmaatschap: € 40,00
 • Winterlidmaatschap:  € 50,00
 • Competitielidmaatschap: € 50,00
 • Inschrijfgeld: € 10,00 
Minior: Je bent minior tot en met de leeftijd van acht jaar.
 
Junior: Je bent junior in het jaar waarin je de leeftijd van 9 bereikt tot en met 17 jaar. Jeugdleden t/m 17 jaar zijn gedurende hun eerste jaar gratis lid vanaf het moment van aanmelding tot het eind van het betreffende kalenderjaar. Dit geldt niet voor nieuwe jeugdleden die direct competitie gaan spelen.
 
Senioren: Je bent senior in het jaar waarin je de leeftijd van 18 bereikt. 
 
Het winterlidmaatschap loopt van 1 november tot 1 maart. 
Het zomerlidmaatschap loopt van 1 juni tot 1 september.
Het competitielidmaatschap loopt gedurende de periode van de betreffende competitie. Naast het spelen van de competitie is trainen met het team op de Goese Maan gedurende de betreffende competitieperiode toegestaan.
 
OPZEGTERMIJN
Uitsluitend schriftelijk of per e-mail opzeggen vóór 1 december betreffende lidmaatschap voor het volgende verenigingsjaar. Een verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Bij voorkeur per mail naar [email protected] U ontvangt een bevestiging per mail van uw opzegging van de ledenadministratie.
 
PAS EN PASFOTO
Alle leden hebben een pasfoto ingeleverd die gebruikt wordt op de ledenpas voor identificatie. 
Wanneer u niet tevreden bent met uw pasfoto, kunt u een nieuwe pasfoto inleveren vòòr 1 december dan komt in het volgende seizoen de nieuwe foto op de pas.
Bent u uw pas kwijtgeraakt?
Een telefoontje of mailtje naar de ledenadministratie en u ontvangt een nieuwe pas. Kosten: € 5,-.
 
 
Tennislessen
 
Op onze vereniging worden er ieder jaar tennislessen verzorgt door onze trainer Frank Clausing en TOZ.
 
Voor informatie over de tennislessen kunt u contact opnemen met Frank Clausing via telefoonnummer 06-44145028 of via email [email protected]
 
Volgende trainingen worden aangeboden:
 • Jeugdtraining (t/m 17 jaar): 10 lessen van 45 minuten a EUR 94,-- p.p. 
 • Seniorentraining: 10 lessen van 45 minuten a EUR 99,= p.p. 
 • Privé-lessen: in overleg met de trainers 
 • Tenniskidz:  Tenniskidz is  een groepsles voor kinderen tot en met de leeftijd van 9 jaar. Het zijn 10 lessen van 45 minuten.