TPV de Goese Maan: gezelligheid en prestaties gaan hand in hand

Tennis- en Padelvereniging De Goese Maan bestaat sinds 2011 en heeft op dit moment om en nabij 400 leden, waaronder 80 jeugdleden. Het is een club waar aandacht voor gezelligheid (recreatief tennis) en prestaties (wedstrijdtennis) samengaan. In totaal spelen ongeveer 150 leden competitie in KNLTB-verband op diverse dagen in de week tijdens de competitieperioden. 
Door de diverse activiteiten en open houding van de leden heerst er een gezellige sfeer, waar een ieder zich snel thuis voelt. De vereniging ligt direct bij de zuidelijke entree van sportpark Het Schenge.  TPV De Goese Maan is hiermee een toonzettende tennisverenigingen in Zeeland geworden die veel gezelligheid uitstraalt en waar het voor jong en oud, voor de beginnende, voor de recreatieve én voor de meer prestatiegerichte tennisser goed toeven is en waarbij de clubtrainer er alles aan doet om het niveau verder te verhogen.
Over het hele seizoen genomen kan 90% van de tijd vrij getennist en gepadeld worden. Indien alle banen bezet zijn kun je op het digitale afhangbord of op je clubapp zien wanneer een baan vrij is. Het beste kan er via de clubapp of ledengedeelte van de website een baan vooraf worden gereserveerd. In de praktijk kan er met name in het begin van het seizoen in de avonduren een korte wachttijd voorkomen. Daarna zijn er vrijwel altijd banen beschikbaar. 
Tijdens de voorjaarscompetitie is (7 dinsdagen,­ woensdagmiddagen, vrijdagavonden, zaterdagen en zondagen per jaar) en tijdens een aantal toernooien zijn de banen vooral in het weekend heel druk bezet.
 
Jeugd 
 
Voor de jeugd is met name de woensdagmiddag gereserveerd. Die middag worden tennislessen in groepsverband voor de jongste jeugd gepland. De oudere jeugd krijgt tennisles van woensdag t/m vrijdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur. 
Voor de allerjongste jeugd (4 tot 7 jaar) is er een zogenaamd Tenniskids-programma, zowel 's zomers als in de winter. 
 
Tennislessen
 
De trainer van TPV De Goese Maan is Jacco Filius (TOZ); hij is gediplomeerd en heeft de vereiste KNLTB-licenties. Je kunt bij TPV De Goese Maan tennisles nemen, maar dat is uiteraard niet verplicht. Beginners en jongeren raden we wel aan om tennisles te nemen. 
 
Waarom lid worden van TPV De Goese Maan
 
TPV De Goese Maan is een gezellige vereniging waar ieder op zijn / haar niveau kan tennissen. Dit geldt voor spelers van categorie 9 (beginners) tot en met categorie 2 (de betere spelers). Na afloop van het tennis is er volop gelegenheid in de clubkantine gezellig iets te nuttigen.
 
 
Fair play in tennis
 
Integriteit staat hoog in het vaandel binnen onze vereniging. Ongewenst en niet-integer gedrag accepteren we niet. Daarom volgen we als vereniging het beleid van de KNLTB en hanteren we de ontwikkelde algemene gedragscode "Fair play in tennis" en hanteren we voor onze vrijwilligers de ontwikkelde "Gedragscode voor vrijwilliger".
 
Beide documenten zijn hieronder te downloaden
 
Download bestanden
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 113 215 183

Sportpark Het Schenge (ingang Zuid)

Geldeloozepad 5b
4463 AJ Goes

KVK-nummer

54052823